4 Joi (zi de reflectare, filosofie...)

Poate cineva sa infieze copilul ei? (tot despre Madalina Manole)


Domne, ma declar dinnou socata. Se pare ca a intervenit in discutia marilor artisti, care au cunoscut-o pe Madalina Manole, in cadrul emisiunii Acces Direct, o prietena foarte buna a artistei, care nu si-a declinat numele pana la finalul interventiei. Dupa o lunga conversatie destul de tulburatoare pentru toate lumea, la final, prietena Madalinei a pus o intrebare: Poate cineva sa infieze copilul ei?

What???!!!

Sa fie vreo nebuna, caci asa se va stabili intr-un final, care vorbeste abracadabristic? Saaau…chiar e o prietena… pe bune?

Daca este ce a determinat-o sa puna asemenea intrebare?

Uite cum intru eu in jocul ratingului antenistic. Caci aici doream sa ajung. Ce faci ca sa sochezi sau ce faci ca ai ratingul sus, depasind chiar si infinitul cerului….si universului si…baga-mi-as un picior in gura lor ca tare se mai joaca cu mintile oamenilor. Nu mai zic cat de rau fac acestei artiste. Let it be, oameni buni, let it be!!

25 de gânduri despre „Poate cineva sa infieze copilul ei? (tot despre Madalina Manole)

  1. Sunt sigura ca vor fi emisuni nenumarate in care vor vorbi prost, fara rost, doar de dragul de a fi tate pentru tatele de acasa. Au facut deja polluri de genul s-a sinucis sau nu. Mi-e groaza de OTV in seara asta… Saraca. Bine spus LET IT BE…

    1. Este incredibil cum o terfelesc pe biata femeie. Dar ajung sa cred ca e buna o briza de strainatate. Din pacate nu ma pot misca deocamdata din locul asta. Dar o voi face. Incet voi pregati toate cele si zbor.

  2. cand plaeci, sa nu te mai intorci. ar fi o bataie de joc pt sufletul tau sa te mai intorici in acest Iad al neputintei si nesimtirii

    1. Sa stii ca prima ocazie ivita va insemna sa ma duc fara sa mai intorc. Desi este greu sa fii radical atata timp cat parintii vor sluji neputintei generale. O sa vedem ce vom face. Oricum multumesc pentru incurajari. Si pentru vizita. Te mai astept pe la noi. Te adaug la blog. Am citit pe la tine articolele si-mi place mult cum scrii. Numai bine.

      1. daca stie cineva cat de greu e, acela is eu…insa nu merita viata ta sa fie irosita aici, e un pacat practic sa iti irosesti viata data de Cel de Sus, drept sa-ti spun…

      2. Stiu foarte bine, Alin. Mai ales cand este implicat si un copil. Noi am demarat actiunea „emigrare” insa chiar si asta a devenit greu de realizat. Insa nu vom renunta. Este in plan plecarea de ceva timp si vom reusi. Am convingerea asta. Mai ales ca avem sprijinul moral al parintilor in acest demers. In orice caz, simt ca si tu doresti sa faci acelasi pas. Iti doresc sa reusesti. 😉

      3. ooo, pai na, logic, ca doar sunt Leu, imi place sa fiu rege, sa fiu cat mai sus 🙂 :))

      4. Aoileu! Iar leu??!!! :)) Sotul e leu, mama, socrul, nasa. Doamne, ce de lei, cat orgoliu, cat narcisism si incapatanare!
        Deci e bine caci stiu cum sa „lucrez” cu leii! 😉

    1. Sunt angrenati toti asa zisii jurnalisti in mecanismul ratingului ridicat. Asta insemnand sa faci absolut orice. Beey, dar absolut orice! Wtf? E posibil asa ceva intr-o lume in care un om se sinucide datorita acestor mizerii, printre altele?! I-au confirmat artistei ca gestul ei chiar avea o justificare clara.
      Sunt scarbita…

  3. normal ca vreau. cine are impresii ca si aici va fi bine, ori e prost, ori a fost plecat in astia vreo 20 de ani. aici va fi dezastru din ce in ce mai mare. Se salveaza cine poate !!!

      1. eh de ar fi dupa mine, si nu mi-ar face nimeni nimic, l-as ucide pe boc, apoi pe base. cu astia nu poti altfel

  4. De parca nu am fi deja obijnuiti de felul cum speculeaza emisiunile TV tot felul de evenimente triste. Eu stiu? Probabil ca asta se cere, asta face audienta.

    1. Chiar asta este explicatia! Se cere! Ai zice ca este ciudat avand in vedere ca multa lume este contrariata de acest trend. Totusi socul negativ are un efect puternic asupra publicului chiar mai tare decat cel pozitiv.

  5. DUMNEZEU SA O IERTE CA NU STIE CE A FACUT!!!!,
    p.s.Baietelul de un anisor va creste fara mama ,SI NU VA FI VINA LUI??!!!,dar cand o sa intrebe cand o sa fie maricel,sau adolescent :
    DE CE S-A SINUCIS MAMA LUI?…CE I SE VA SPUNE…..:( 😦
    p.s.ai o dedicatie muzicala.

    1. Asa sa dea Domnul. Tavi! Baiatul ei, Tavi, cred ca va trai traumatizat profund. Cred ca va avea nevoie de multa atentie ca sa treaca peste acest stigmat mai ales ca, din ce in ce mai mult, copiii devin mai obraznici si mai rautaciosi, ma refer la cei in mijlocul carora va creste (la scoala, in special). Nici nu vreau sa ma gandesc. 😦

Lasă un comentariu