CUVANT INAINTE…

TEXTELE SI IMAGINILE, CU EXCEPTIA CELOR CARE AU MENTIONATA SURSA ORIGINII LOR, AFLATE PE ACEST SITE, SUNT PROPRIETATEA AUTORULUI SI NU POT FI FOLOSITE, INTEGRAL SAU PARTIAL, FARA PERMISIUNEA ACESTUIA, IN CONCORDANTA CU LEGEA NR.8/1996, PRIVIND DREPTUL DE AUTOR SI DREPTURILE CONEXE.
####
IMI CER SCUZE PENTRU EVENTUALELE GRESELI DE ORTOGRAFIE SAU DE ALTA NATURA. DE INDATA CE LE OBSERV LE VOI CORECTA. MULTUMESC PENTRU INTELEGERE.
####
PENTRU SUGESTII, RECLAMATII SAU ORICE ALTCEVA, VA ROG SA MA CONTACTATI LA ADRESELE DE E-MAIL:
dinca_dana2002@yahoo.com
dincadana@gmail.com
####
ORICE MESAJ, CARE CONTINE INVECTIVE, CUVINTE SAU EXPRESII VULGARE, VOR FI STERSE.
####
DACA NU AVETI DORINTA SAU PLACEREA DE A CITI ACEST BLOG SUNTETI INVITAT SA NU RASFOITI. VA ROG, NU LASATI MESAJE CHESTIONAR LEGATE DE CAPACITATEA DSTRA. DE A CITI ARTICOLELE BLOGULUI. FIECARE ESTE LIBER SA ALEAGA.
####
DACA VOI CONSIDERA CA SUNTETI PE SUFLETUL MEU VA VOI ADAUGA LINK-UL LA BLOGROLL. BLOGROLL-UL ESTE CU SCOP DE SHORTCUT CATRE SITURILE SAU BLOGURILE CARE MA INTERESEAZA INTR-O MASURA MAI MICA SAU MAI MARE.
####
PENTRU ORICE SCHIMB DE LINK EU VA VOI ADAUGA LA BLOGROLL. CER ACELASI LUCRU.
####
TUTUROR ACELORA, CARE M-ATI ADAUGAT DEASEMENEA LA BLOGROLL, IN PRIMUL RAND VA MULTUMESC, IN AL DOILEA RAND VREAU SA STITI CA, DESI NU COMENTEZ DE FIECARE DATA, VA CITESC; IMI REZERV ZILE DEDICATE VIZITELOR LA DOMICILIUL VOSTRU.
####
MULTUMESC TOTODATA SI ACELORA CARE MI-ATI PASIT PRAGUL. VA MAI ASTEPT SA REVENITI. SUNTETI BINEVENITI, ASTA DACA VA ESTE PE PLAC.
####
PENTRU EVENTUALE NEPLACERI LEGATE DE COMENTARII SAU ALTELE AM RUGAMINTEA SA MA CONTACTATI PE MAIL PENTRU A LE SOLUTIONA INAINTE DE A AJUNGE LA CONFLICTE NEPOTRIVITE. TREBUIE SA EXISTE COMUNICARE. VA MULTUMESC.

Un gând despre „CUVANT INAINTE…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s