Stiati ca...

Despre blogroll-ul meu


Am schimbat structura blogroll-ului de curand. Probabil ca multi din cei mai noi prin lista s-au mirat pentru ca au disparut. Ideea e ca nu dispare nimenea.

Blogroll-ul asta e, la mine, cu scopul de a merge la destinatie mai usor. Apoi are rol de evidenta „contabila” a celor cu care am link schimbat. Impropriu zis „link schimbat”. Dar, ca sa fie pe intelesul tuturor, las pe formula asta.

Cei care apar in blogroll, din motive evidente (imi plac, au resurse mulate pe interesele personale), de regula ii asez la blogroll cu frecventa. Asta in care eu initiez „socializarea”. Daca ma descopar in blogroll-ul cuiva evident il adaug si eu, daaar la blogroll la zi. Apoi, daca cel care era la blogroll cu frecventa, ma adauga la blogroll-ul lui, il asez la blogroll la zi.

Pe scurt:

Blogroll la zi: aici apar cei cu care am link schimbat

Blogroll cu frecventa: apar cei care nu m-au adaugat la blogroll

Daca ZELIST-UL s-a stricat am decis sa tin evidenta pe blog a tuturor celor care ma au in blogroll-ul lor. Asta nu schimba cu nimic faptul ca va citesc in egala masura pe toti, indiferent unde v-am listat.

Cu ocazia asta tin sa va multumesc tuturor pentru ca ma cititi (nu este mare branza ce am eu aici, e ceva modest, insa voi mi-ati demonstrat ca e mai mult si asta m-a ajutat sa merg mai departe…multumesc mamei, ca m-a sprijinit, tatalui, care mi-a dat sfaturi…Oscarul il merita ei si voi:))))

10 gânduri despre „Despre blogroll-ul meu

    1. Pai, mai, la una din rubricile alea (informatii) apare o lista (Site-uri ce linkeaza catre:) si acolo erau evidentiati cei care ma pusesera la blogroll-ul lor. Evident ca, desi multi sunt inscrisi cu blogul pe zelist, nu apar in lista respectiva. Asa ca am renuntat sa mai tin cont de el. Doar in cazul in care, dupa multa vreme si o sclipire de geniul a zelist-ului, gasesc bloguri care m-au link-uit dar despre care in alta parte nu gasesc evidente. Alt scop al zelist-ului nh-am gasit. Cat despre pozitia in zelist iar e o mare porcarie. Adica nu inteleg cum „functioneste” ca da rateuri constant. :))

  1. O, dar ai muncit ceva la reanrajarea blogroll-ului. 🙂
    Să ai un week-end frumos şi, dacă poţi, poate treci mâine prin Tineretului – ştii, cu o jucărioară, ceva. 😉
    Te pup, cu drag!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s