2 Marti (zi de inspiratie si arta)

Un accident chiar acum o ora la geamul meu…e o arta fatala condusul asta


Acum jumatate de ora salvarea rasuna infiorator in intersectie. N-am catadicsit sa ma ridic din canapea mai ales ca urmaream un film documentar si nu e prima data cand ma irita cu sirenele lor vesnic aceleasi …zgomotoase.

Dupa o vreme curiozitatea m-a manat spre geam. Se pare ca fusese un accident destul de grav. N-am vazut ce s-a intamplat dar deduc ca individul cu masina din mijlocul intersectiei, la care casca lumea gura, a trecut ca un bou pe langa refugiul de tramvai si-a luat cu el pe cineva. Dupa sangele marcat pe jos si modul in care a fost saltat pana pe parbriz si aruncat pe caldaram de dementul asta, sansele victimei sunt minime.

Va spun sincer ca m-am repezit la telefon sa-mi sun tatal. Mi-era teama ca este …dar era acasa…facea o paine pentru noi.

9 gânduri despre „Un accident chiar acum o ora la geamul meu…e o arta fatala condusul asta

  1. imi aduc aminte ca veneam de la facultate cu autobuzul seara pe la 8, si tot asa era un accident de masina, era o balta de sange in mijlocu strazii iar toti din autobuz stateam lipiti de geam sa vedem ce se petrece, totu parea ca merge in slow motion, o liniste se napustise iar pe fundal se mai auzeau soapte: „doamne…”, altii isi faceau cruce, girofarele politiei si ambulantei care luminau blocurile din jur parea sa para si mai terifiant, era o gramazoaia de oameni afara pe trotuar si nici un sunet, totu parea desprins dintrun film

  2. Acum vreo 4 ani m-am lipit de un idiot care trecea pe langa un refugiu direct pe sina de tramvai , undeva in baneasa pe Apicultori , jipanul a fugit si nu iam memorat decat trei cifre din nr de leasing la cat de uluit am fost, de 3 ani sunt sofer si inca ii injur pe astia care trec asa in viteza pe sina de tramvai .

    1. Este cumplit felul grabit in care se iau carnetele de sofer. Si asta e una din probleme. La volan sunt nebuni fara acte medicale in regula. Dar cine are rabdare sa le verifice pe indelete factura psihologica?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s