Fără categorie

Nu e leapsa, e stafeta


Ce ziceam de leapsa? De data asta ideea multgandita ii apartine lui Veone si mi-a parvenit prin intermediul unui reseller de idei. Stafeta de data asta se numeste “Parodiaza si da mai departe”. Parodiaza adica un blog, sau doua, trei, sau cate vrei. Ma smulg deci din multitudinea de treburi pe care le am ca un batran pensionar ce sunt si ca sa nu spuna lumea ca nu fac fata la alergari, o preiau.

Ati ghicit, vine de la ‘mnealui. Si daca zice ca Veone i-a predat stafeta poftim luam cu copy/paste the rules, adica regulile, dar ce credeati ca vine un joc nou fara d-astea?! Nu exista! Deci…

Dupa cum se stie, ONU a declarat 2009 Anul International al Lepselor pe Bloguri. Numai ca m-am cam saturat de lepse pe blog. De aceea, sa incepem 2010 cu un trend nou: o stafeta! :) ) Mai exact, stafeta parodiilor de bloguri:1. Scrii o scurta parodie a unui blog (sau a doua bloguri, sau trei).

2. Mentionezi in postul tau – cu link spre postul pe care il citesti acum – ca participi la stafeta.

3. Il instiintezi si pe cel parodiat: ii scrii o scrisoare pe hartie, o pui in plic si te duci pana la posta, cumperi timbru, scrii adresa cu pixul si pui plicul la cutia postala. Exact, glumeam. Il anunti prin mail cu link, commenturi cu link pe blogul lui, vezi tu.

4. Bloggerul parodiat / Pricepe ca stafeta a luat.

Doar ca am o dilema imensa. Nu stiu pe cine sa aleg dar, mai ales, nu stiu cine ar dori sa fie caricaturizat. Asa ca va intreb pe voi. Care este dispus sa ma lase sa-l parodiez doar putin si sa si preia stafeta?

2 gânduri despre „Nu e leapsa, e stafeta

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s