Fără categorie

Ce trebuie sa stii despre masini in catalogauto.net


Am promis ca voi dedica o zi promovarii unui site sau blog interesant. Asa ca iata-ma aici incercad sa va atrag atentia catre noi orizonturi de info calitativ.

Am avut placerea sa urmaresc ceva vreme un blog captivant despre noutatile in materie de masini. Contine informatii utile  pentru oricine doreste sa se documenteze in domeniu. Orice lucru facut exclusiv din pasiune aduce dupa sine interesul celorlalti in a rasfoi cu drag randurile scrise cu dedicatie si de calitate.

Unul din autorii vinovati de acest demers a realizat o prezentare a catalogauto. net.

Pentru majoritatea dintre noi automobilul este un mijloc de transport, asemeni trenului, vaporului, avionului, etc. Au fost, si inca sunt, indivizi, pe aceasta planeta, pentru care automobilul a insemnat mai mult decat un simplu mijloc de transport, oameni care si-au dedicat intreaga viata automobilului si a tot ce reprezinta acesta, oameni al caror entuziasm pentru lumea auto a depasit orice limite, oameni pentru care automobilul a fost un stil de viata in sine: Enzo Ferrari, Ferdinand Porsche, Gottlieb Wilhelm Daimler, Karl Benz, Henry Ford si multi altii.

O alta categorie de oameni, cum suntem noi, cei care imbratisam si transmitem pasiunea pentru masini, cei care devoram toate informatile, stirile, dezbaterile din lumea auto, le analizam, le discutam, si continuam sa visam, impreuna cu voi, la masini puternice sau mai putin puternice, mari sau mici.

Sit-ul nu ne aduce beneficii financiare, am creat si dezvoltat acest blog din pura pasiune, insa, daca ne copiaza cineva, rupem cu dintii! 🙂

Aveti in fata cel mai bun, mai complet si, de ce nu, mai arogant (are si de ce!) sit de profil din Romania.

Va asteptam cu drag pe situl nostru!

www.catalogauto.net

Voi posta mai jos categoriile abordate in cadru acestui blog. Cu ajutorul vostru acesta se poate expanda, atingand si alte subiecte in functie si de cerintele voastre.

In speranta ca v-am adus in prim plan o tema de studiat, care v-a raspuns la multe din intrebari sau v-a starnit interesul, va doresc citire placuta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s