Fără categorie

Scriitor Superior


(Adica multumesc pe aceasta cale mamei …de la care am mostenit talentul literar, lui tata care m-a sprijinit…imi vine sa plang…va rog sa ma scuzati…si in primul rand lui Tatafloricica, care a facut posibila aceasta recunoastere) 😛

Na, ca am primit si premiul Scriitor Superior (Superior Scribbler) de la Bosioc Ion (alias Tatafloricica). Daca va mirati inghititi in sec! Sac!

Ca sa nu mai lungesc prea mult suspansul, dupa cum stiti multi dintre voi, acest premiu trebuie „inmanat” altor cinci blogeri din lista fiecaruia. Asadar, desi imi este greu sa aleg pe cineva anume si chiar ma feresc sa nominalizez intotdeauna pentru ca mi-e teama sa nu nedreptatesc pe altii, dupa ce mi-am facut carare in zig-zag la ceafa si-am baut cafele dupa cafele, am baut Pepsi dupa n-spe ani, am decis ca urmatorii SS…sa fie…

Dar stati ca cica mai sunt si niste reguli. Luati d-aici. Le-am copiat si-am dat un paste aici. Cititi si plangeti. Dupa care grabiti-va sa va ridicati premiul…cei care apar dupa reguli…acolo jos.

1. Fiecare Scriitor Superior (S.S.) trebuie sa dea mai departe premiul la cinci prieteni bloggeri speciali.

2. Fiecare S.S. trebuie sa isi creeze o legatura pe net la blogul (si autorul-blogger prieten) de la care el a primit premiul.

3. Fiecare S.S. trebuie sa isi prezinte premiul pe blog si sa adauge un link la acest post, care explica ce este cu premiul.

4. Fiecare S.S. care a castigat premiul este rugat sa viziteze acest post si sa isi adauge numele la Mr.Linky List astfel incat sa existe o evidenta a fiecarui ins premiat

5. Fiecare S.S. trebuie sa posteze aceste reguli pe blogul lui.


1. Dana Androne

2. Dan Dumitran (DMD)

3. Mihaela Onel (Mihaela130)

4. George V. (Son Of The Earth)

5. Mihai Enasel (OZN)

Va urez sa va bucurati de acest titlu si multa bafta!

That’s All Folks!!!

13 gânduri despre „Scriitor Superior

  1. Multumesc Daniela ca te-ai gandit si la mine,dar pentru ca nu ma simt de loc S.S. te rog sa stabilesti pe altcineva din lista ta.Numai bine iti doresc.Dan

    1. Nici nu ma gandesc sa fiu refuzata. Va rog mult sa acceptati. Eu v-am considerat astfel pentru ca meritati. Intotdeauna oamenii ca Dstra, ca mine, se simt mai putin capabili decat sunt in realitate. De aceea este bine ca exista altii care stiu sa aprecieze valoarea adevarata a omului (care scrie).
      P.S.: Nu vreau sa mai beau Pepsi si maine incercand sa aleg pe urmatorul SS caci imi bag ficatul in spital 😉

  2. Esti foarte draguta, multumesc mult pentru premiu, l-am mai primit asa ca nu stiu daca mai este necesar sa-l postez, ci doar o sa updatez postul de atunci.
    O zi cum iti doresti.

  3. Mai, stii ce vroiam sa fac? Sa ma uit la cei 5 nominalizati ca sa stiu pe cine ar trebui sa incep sa citesc, cand colo, sa cad de pe scaun. Nu stiu ce caut eu acolo, probabil e un generos gest de a sustine tinerele talente (sau anti-talente, dupa cazul meu) dar iti multumesc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s