Fără categorie

Ce aparat foto mi-as cumpara…


Voi ce aparat de fotografiat v-ati cumpara?

Am gasit un site tare frumos, care merita o stationare lunga pe el. Poze din lume atat de frumos realizate de Bujnoiu Razvan…Maldive, Mont Blanc, Italia, cateva flori superbe si poze cu autorul. 🙂 Daca va duceti pe site  va garantez ca n-o sa regretati. Muzica este atat de bine aleasa si potrivita slide-show-ului de fotografii, poze realizate cu un aparat Nikon D3, iar partea video cu un Sony DSR450.

Apropos de asta chiar eram innebunita sa cumpar un Sony DSC – HX1. Dar il iau cum termin cu prioritatile: adica analizele baiatului, alea generale, dintii mei, frigiderul, un dulap in balcon si inca cateva mai marunte dar la fel de importante.

Pe sony.com am gasit cele nus’ cate de caracteristici. Ia fiti pe faza cu ce m-a atras acest produs:

Funcţii avansate, răspunsuri uimitoare

Pătrundeţi într-o nouă lume a imaginilor de calitate uimitoare şi a funcţiilor profesionale. Cu numeroase funcţii avansate, este prima cameră din lume care combină modul de vedere panoramică, fotografierea ultrarapidă la 10 cps şi înregistrarea de filme HD.

#

Savuraţi imaginea completă

Acum este uşor să capturaţi vederi uluitoare, panoramice, ale peisajelor sau scenelor urbane. Modul Vedere panoramică capturează o serie rapidă de cadre în timp ce rotiţi camera dintr-o parte în alta (sau în sus şi în jos!). Imaginile sunt lipite de către cameră în mod automat, pentru a crea o incredibilă imagine panoramica.

#

Includeţi mai mult în fiecare scenă

Peisajele dramatice, fotografiile arhitecturale, interioarele şi chiar scenele de familie pot produce rezultate dezamăgitoare când scena are marginile decupate. Obiectivul panoramic vă permite să includeţi mai multe elemente în fotografie, fără a fi nevoit să vă depărtaţi de subiect.

#

Surprindeţi acţiunea

Este fascinant să surprindeţi fiecare fracţiune a unei lovituri de golf sau a zborului unei păsări. Fotografierea rapidă capturează o serie continuă de imagini la rezoluţie maximă. Mai rapidă decât multe camere profesionale digitale SLR, oferă un mod excelent de a surprinde mişcarea rapidă fără a sacrifica detaliile imaginii.

#

Apropiaţi-vă mai mult de subiect

Un obiectiv cu zoom optic de înaltă calitate vă apropie şi mai mult de acţiune, permiţându-vă să umpleţi şi mai mult din cadru cu subiecţi din depărtare. Spre deosebire de zoomul digital, veţi obţine o calitate fără compromisuri a imaginii, la toate setările – chiar şi la o mărire puternică.

#

Camera foto care se crede o cameră video

Aţi uitat camera video acasă? Nu vă faceţi griji: acum puteţi captura clipuri video HD clare la o rată incredibilă de 30 de cadre pe secundă, pentru acţiune clară şi uniformă. Vedeţi rezultatele pe televizorul BRAVIA: calitatea, detaliile şi culorile vă vor uimi.

****************************************************************************************

De aici am cules cateva exemple din cele cateva caracteristici ale aparatului.

Si de aici iar cateva de care m-au miscat profund si iremediabil;)

****************************************************************************************

Si acum termin cu visatul si ma intorc la cafeaua mea.

Bebe a adormit dupa chinuri lungi de la maselele alea 4 sau 5, care trebuie sa iasa din moment in moment. 😦

Voi ce v-ati cumpara?

5 gânduri despre „Ce aparat foto mi-as cumpara…

    1. Ahh, daa. Dar stii ce-i bun la treaba asta? Ai un scop pentru care te lupti. Eu asa vad lucrurile. Si nu ma las pana nu reusesc! Insa stiu ca altii nu au sansa mea si poate nici posibilitati.
      Ce anume vrei sa-ti cumperi? Acest aparat? Sau te-ai gandit la altceva?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s