Fără categorie

Semnati, va rugam, petitia…


Am gasit pe blogul la Mana Ciutacu acest mesaj (de la friskyada):

De cateva zile, directoarea Scolii Centrala din Bucuresti, prof Maria Cojescu, a fost demisa din functie in mod abuziv. Intregul corp profesoral, impreuna cu elevii liceului, isi manifesta public nemultumirea fata de decizia fundamentata pe criterii politice a Inspectoratului printr-o petitie pe care o gasiti la adresa :

http://www.petitieonline.ro/petitie-p68925055.html

Spuneti NU imixtiunii…

politicului in educatie, spuneti DA adevaratelor valori, traditiilor veritabile!!! Doamna prof. Maria Cojescu, prestigios istoric si un caracter remarcabil, este unica persoana in masura sa conduca Scoala Centrala. Dupa ce semnati, dati mai departe, pentru ca un numar cat mai mare de persoane sa sustina cauza Scolii Centrale.

7 gânduri despre „Semnati, va rugam, petitia…

  1. Un tampit de primar l-a adus pe unul ca profesor si l-a pus in toate scolile din localitate.Mai mult l-a pus si sef de catedra.Desigur ca l-a pus ca spon.Numai ca asta pe peste tot unde s-a dus dupa ce s-a prezentat a inceput sa se laude ca el e prieten cu , cutare si ca ala ii face cinste cu masa.Asta era varza la materia lui dar nu putea nimeni sa-l dea afara fiindca era ala in spate.A zburat primarul a zubarat si el de prin scoli.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s